28e synchro-cup Luxemburg

Onze KVO familie heeft er terug een schitterend weekend van gemaakt op de 28e editie van de synchro-cup in Luxemburg.

Onze beginners hebben getoond dat ze al heel wat kunnen en dat ze klaar zijn voor hun volgende wedstrijd.

Onze miniemen behaalden mooie resultaten met de figuren en routines, zij trainen verder voor de synchrobeat midden juni!!!

Onze kadetten behaalden 3 medailles : brons voor de solo van Yana, brons voor het duet Yana/Frieke/Fien en brons voor het team. Zij zijn klaar om in het weekend van 18 mei KVO te gaan verdedigen in Stockholm!

Onze junioren behaalden 4 medailles : brons en zilver voor de solo's van Aube en Babette. Goud voor het duet Aube/Nina/Babette en goud voor het team.

Voor Yoni, Hanne, Babette, Aube, Nina en Kaylee een mooie afsluiter van hun junior tijdperk!!!

Last but not least behalen we voor het 2e jaar op rij de trophee

Dikke proficiat aan alle trainers, bestuursleden, helpende handen en onze zwemsters.
Onze supporters hebben mooi van zich laten horen, jullie aanmoedigingen deden zeker deugd

Trots op heel KVO

Vele reacties, foto's en filmpjes kan je nazien op de verschillende KVO-facebook pagina's

U kan gedetailleerde resultaten nazien onder