Senioren KVO op avontuur in Italië

Vorig weekend trokken de senioren op wedstrijd naar Brescia in Italië. Na jammer genoeg Micheline thuis achter te moeten laten, kwamen ze enkele uren later veilig toe in het (toen al iets frisser, maar toch nog) warme Italië.

Zaterdagochtend gingen de senioren samen naar het zwembad, om het wedstrijdbad al even te ontdekken. ’s Middags trokken ze naar Milaan, om nog even te ontstressen voor de wedstrijd. Na een goede nachtrust, gingen ze zondag vol goede moed naar het zwembad en gaven er het beste van zichzelf in zowel het vrij als het technische team.

Terwijl Micheline thuis achter haar laptop live meekeek, konden de senioren rekenen op een Italiaanse vervangcoach. Claudia, een plaatselijke trainster, had haar ontfermd over de groep en trommelde vele supporters op.

Het was een supertoffe ervaring en een hele leuke eerste wedstrijd van het seizoen voor de senioren!

(verslag Yentl)

Onze senioren trots op hun behaalde zilveren en bronzen medaille