Open Nederlands kampioenschap junioren Zwolle

KVO-Junioren zetten hun beste beentje voor tussen de sterke Nederlanders

Momenteel is KVO bezig met de organisatie van het Center Of Excellence. We slaan met verschillende Belgische clubs de handen in elkaar om een soort Belgisch team te vormen omdat we dit nog niet hebben in de synchro.

5 van onze KVO junioren zijn met deze meisjes hard aan het trainen om deel te nemen aan internationale wedstrijden.

Zaterdag 7 april  namen ze deel aan hun eerste internationale wedstrijd, nl. het Open Nederlands Junioren Kampioenschap in Zwolle en konden ze zich dus meten met de Nederlandse top.

Onze KVO-meiden Babette, Nina, Juliette, Emma en Philine deden het schitterend!!

Babette zwom een mooie solo en behaalde de 9de plaats.

Het duet van Babette en Emma haalde de 5de plaats en dit met 0,3 punten verschil van de 3de plaats ( én nationale duetten ).

En het CoE team haalde de 3de plaats en dit na slechts 2 maand te trainen

U kan de uitslag van de wedstrijd nazien onder FigurenTeamDuet en Solo