Vlaams kampioenschap kadetten in Hofstade

Zilver voor onze KVO-kadetten.

Als laatste in de rij mochten ook onze kadetten zich opmaken voor de kampioenschappen.

Met 13 meisjes trokken ze op paaszondag richting Hofstade om deel te nemen aan het Vlaams kampioenschap.

’s Morgens konden 2 KVO-meisje zich in de top 10 plaatsen met hun figuren, Frieke werd 9e, Auke 10e.

De andere meisjes deden ook hun best en mochten fier zijn op hun prestatie.

In de namiddag werden de routines gezwommen. Frieke en Tia waren de KVO-zwemmers bij de solo’s. Frieke plaatste zich als 7e, Tia als 8e.

Bij de duetten zwommen Frieke en Tia (met reserve Amelie) zich naar een 5e plaats. Auke, Yana (en reserve Leni) werden 6e.

Daarna mocht KVO en de zwemsters heel fier zijn met de 2e plaats en zilveren medaille voor het KVO-1-team. Het 2e team van KVO werd heel verdienstelijk 8e.

KVO en hun trainsters mochten terugblikken op een heel verdienstelijke wedstrijd.

Proficiat aan alle meisjes.

U kan de uitslag van de wedstrijd nazien onder Figuren en Routines