Vlaams kampioenschap junioren Leuven

Opnieuw prachtige resultaten voor onze junioren.

Op zondag 4 februari mochten onze junioren de spits afbijten wat de wedstrijden van 2018 betreft.

Onze meiden keerden huiswaarts met FANTASTISCHE resultaten.

Bij de figuren behaalde Emma een prachtige derde plaats, gevolgd door Babette op plaats 4. Ook Philine haalde de top 10. De andere meisjes werkten ook super goed, trots op alle junioren én Tia die als laatste jaar kadet ook prachtige figuren zwom.

Babette zwom daarna overtuigend haar solo en behaalde hiermee brons. Ook Philine haalde met haar artistieke solo een prachtige 5de plaats.

Emma en Babette knalden hun duet en behaalden hiermee zilver. Nina en Lisa zwommen zich naar een mooie 6de plaats.

Onze Beluga’s zwommen hun team heel goed, strak en netjes. Super trots op hen. En als kers op de taart, GOUD VOOR HET EERSTE TEAM VAN DE JUNIOREN!!

Proficiat aan iedereen!

U kan de uitslag van de wedstrijd nazien onder Figuren en Routines